Over ons

Comfort-Chaletbouw

Comfort-Chaletbouw renoveert, verbouwt en pleegt onderhoud aan chalets, mobiele bungalows en stacaravans en bemiddelt bij het verkrijgen van kavels en financiering, indien voor Uw project een bouwvergunning is vereist, leveren wij U de benodigde informatie.

Comfort-Chaletbouw doet taxaties, renovaties en nieuwbouw voor diverse gemeentelijke instanties en woningbouwverenigingen, kortom wij zijn van alle markten thuis.

Comfort-Chaletbouw heeft naast haar luxe confectiemodellen van topkwaliteit, de mogelijkheid om in nauw overleg met onze klanten, de ruimte om maatwerk te leveren.

Comfort-Chaletbouw bepaalt dan met u de indeling en afwerking van het te bouwen chalet.

Comfort-Chaletbouw is daardoor ook het aangewezen adres om uw tuinhuisje of atelier te bouwen en indien gewenst richten wij dat in als compleet gastenverblijf, in alle gevallen kunnen wij met onze ruime ervaring, natuurlijk ook het transport en plaatsen verzorgen.

Is Uw budget wat krapper, dan zijn wij U graag van dienst met de bouw van een casco of chassis, voor de verdere afbouw kunt U tevens bij ons terecht voor adviezen en materialen.